BOTIN

Best Sellers

553-Smart Hotél Door Lock / Kartu + konci / TTlock

553-Smart Hotél Door Lock / Kartu + konci / TTlock

Pedaran produk Vérsi pilihan konci TT Warna pilihan Piano Hideung Buka konci métode Sandi + Kartu + kenop mékanis + App Control + Sidik (opsional), upami anjeun hoyong model mibanda kaméra, Anjeun bisa milih 931. Diménsi panjang * Lebar * jangkungna 15*3.5*37cm Mortise 304 Stainless steel (Beusi mortise konci téh pilihan) Bahan Aluminium alloy awak Kasalametan Sandi maya: 6-12 digit, ngarojong sandi maya nepi ka 16 digit Power supply 6V DC, ngagunakeun 4pcs AA Batré Fitur Ramo ...

NGAJELAJANG
930-Smart Digital Door Lock kalawan Wifi Sidik kaméra / Katingali layar badag

930-Smart Digital Door Lock kalawan Wifi Sidik kaméra / Katingali layar badag

Pedaran produk Vérsi pilihan TUYA Warna pilihan Piano Hideung/Tambaga klasik Buka konci métode Kartu + Sidik + Sandi + konci Mékanis + App Control + Katingali layar badag Diménsi panjang * Lebar * jangkungna 370 * 75 * 24mm Mortise 24 * 240 6068 ( 304 stainless steel ) Bahan Aluminium alloy awak Kasalametan Sandi virtual: Pencét nomer acak sateuacan atanapi saatos asupkeun kecap konci anu nyata.

NGAJELAJANG
826-Smart Cam Door Lock / Pangenalan raray 3D

826-Smart Cam Door Lock / Pangenalan raray 3D

Katerangan Produk Versi opsional TUYA Warna opsional Star abu/Kopi emas Cara muka konci Kartu + Sidik + Sandi + Tombol mékanis + Kontrol Aplikasi + NFC + Pangenal raray Panjang diménsi * Lebar * jangkungna 430 * 71 * 568mm Mortise 304 Stainless steel (Konci mortise beusi nyaéta opsional) Bahan 24 * 240 6068 ( 304 Stainless steel ) Kasalametan Modeu kabuka normal, tetep konci dina modeu kabuka nalika anjeun henteu hoyong ngonci panto Catu daya batré litium 7.4V 4200mAh, dugi ka 182 dinten ...

NGAJELAJANG
802-Konci Door Sidik / Kasalametan Sandi WIFI

802-Konci Door Sidik / Kasalametan Sandi WIFI

Pedaran produk Vérsi pilihan Normal / TUYA Warna pilihan Hideung / Beureum tambaga Buka konci métode Sandi + Kartu + Sidik + kenop mékanis + APLIKASI Panjang Diménsi * Lebar * jangkungna 420 * 76mm Mortise 304 Stainless steel (Beusi mortise konci téh pilihan) Bahan Aluminium alloy awak Kasalametan Modeu kabuka normal, tetep konci dina modeu kabuka nalika anjeun henteu hoyong ngonci panto Catu daya Batré litium 7.4V, dugi ka 182 dinten waktos damel (buka konci 10 kali / dinten) Fitur Sareng video d...

NGAJELAJANG
610&620-Tuya Smart Locks / Kartu Konci Sandi Sidik / WiFi + BLE

610&620 Tuya Smart Konci / Sidik Sidik Key Card / WiFi + BLE

Katerangan Produk Versi opsional Normal,TUYA,TTlock,ZigBee ngadukung kustomisasi Warna opsional Piano Hideung/Tambaga Klasik, ngadukung kustomisasi Metode Buka konci Kartu+Sidik+Sandi+Konci Mekanis+Kontrol Aplikasi(TUYA/TTlock) Ukuran produk 250x60x21mm Mortise 304 Stainless steel (Beusi). konci mortise nyaeta pilihan) Mortise fungsi modeu jempé;ngecas darurat USB;modeu biasana muka;sandi virtual;alarem kasalahan (sanggeus 5 muka konci salah, sistem bakal otomatis ngonci pikeun ...

NGAJELAJANG
702-Konci Panto Digital Sidik Smart Deadbolt Konci

702-Konci Panto Digital Sidik Smart Deadbolt Konci

Pedaran produk Vérsi pilihan TUYA BT Warna pilihan Hideung, Emas Konci métode Card + Sidik + Sandi + konci Mékanis + App Control (opsional) Diménsi panjang * Lebar * jangkungna L 156 * W 69mm 189 * 75mm Mortise Basa tunggal awak konci leutik (kaasup) Bahan Séng Alloy + ABS Kasalametan Sandi virtual: Pencét angka acak saméméh atawa sanggeus asupkeun sandi nyata.(Total Panjang henteu leuwih ti 18 digit);Catu daya 6V DC, ngagunakeun 4pcs Batré AA 1.5V (nepi ka 182...

NGAJELAJANG
401-cecekelan Konci calakan / Kaamanan otomatis Biometric Sidik

401-cecekelan Konci calakan / Kaamanan otomatis Biometric Sidik

Katerangan Produk Versi opsional TTLOCK Warna opsional Hideung, Kulawu, Pérak, Métode Buka Konci Sidik + Konci mékanis + Kontrol APP Ukuran panjang * Lebar * jangkungna 65 diaméter, 145mm (kaasup gagang) Mortise 304 Stainless steel (Konci mortise beusi opsional) Bahan Seng alloy awak Kasalametan Otomatis Ngonci Power suplai Ngagunakeun 4pcs of 1.5V Batre AAA (nepi ka 182days waktu gawe (muka konci 10 kali / poé) Fitur kuantitas neundeun sidik: 30 grup ●Jumlah ...

NGAJELAJANG
904-Konci Door Sidik / WIFI Tuya TT Konci BT

904-Konci Door Sidik / WIFI Tuya TT Konci BT

Katerangan Produk Versi opsional Normal/TUYA/TTLOCK Warna pilihan Piano Hideung atawa dina syarat husus Buka konci métode Kartu + Sidik + Sandi + Tombol mékanis + Kontrol Aplikasi (opsional) Dimensi panjang * Lebar * jangkungna L 156 * W 59mm Mortise 304 Stainless steel (Beusi). konci mortise nyaeta pilihan) Bahan Aluminium alloy Kasalametan Sandi virtual: Pencét angka acak saméméh atawa sanggeus ngasupkeun sandi nyata.(Total Panjang henteu leuwih ti 18 digit);Catu daya 6V DC, nganggo ...

NGAJELAJANG

BOTIN

Seri produk

BOTIN

Tentang Kami

Botin Smart Technology (guangdong) Co., Ltd. perenahna di Propinsi Guangdong, anu gaduh kakuatan ékonomi sareng manufaktur pangkuatna di Cina.Cai mibanda leuwih ti 15 taun manufaktur konci panto pinter jeung sajarah jualan, kalawan CE, FCC, Rohs, ios 9001, patén-patén bebas jeung sertipikat séjén.Cai mibanda pabrik sorangan kuat, R&D, produksi, QC, gudang, jualan, operasi, sanggeus-jualan jeung tim rojongan jeung loba karyawan jeung kakuatan kuat.

komitmen unwavering kami pikeun minuhan kabutuhan konsumén 'geus mere ilham desain inovatif urang, kaasup WIFI konci panto pinter, konci panto Bluetooth, Sidik Padlock jeung saterusna.

Misi kami: A produsén OEM / ODM dipercaya nu nyadiakeun ongkos-éféktif, gampang-to-pamakéan, aman tur pikir-béda konci panto pinter.

Visi kami: Ngagancangkeun transformasi konci panto di sakumna dunya pikeun intelijen.

Filosofi bisnis urang kauntungan leutik tapi elehan gancang.

Kami salawasna nyobian ngudag kualitasna alus sarta produk murah pikeun mawa konsumén urang leuwih kapuasan jeung nilai dina kahirupan.