BOTIN

Paling laris

553-Smart Hotel Door Lock / Card + Key / TTlock

553-Smart Hotel Door Lock / Card + Key / TTlock

Katrangan Produk Versi kunci TT opsional Warna opsional Piano Black Unlock method Sandi+Card+Mechanical key+App Control+Fingerprint(opsional),yen sampeyan pengin model karo kamera,sampeyan bisa milih 931. Dimensi dawa * Jembar * dhuwur 15*3.5*37cm Mortise 304 Baja tahan karat (Kunci tanggam wesi opsional) Bahan Badan paduan aluminium Safety Sandi virtual: 6-12 digit, ndhukung sandi virtual nganti 16 digit Power supply 6V DC, nggunakake 4pcs Baterei AA Fitur Driji...

Njelajah
930-Smart Digital Door Lock karo Wifi Fingerprint Camera / Katon layar gedhe

930-Smart Digital Door Lock karo Wifi Fingerprint Camera / Katon layar gedhe

Deskripsi Produk Versi opsional TUYA Warna opsional Piano Ireng/Tembaga klasik Metode Bukak kunci Kartu+Sidik Jari+Sandi+Tombol Mekanik+Kontrol Aplikasi+Katon layar gedhe Ukuran dawa * Jembar * dhuwur 370*75*24mm Mortise 24*240 6068 ( 304 Stainless steel ) Material Aluminium alloy awak Safety Sandi virtual: Pencet nomer acak sadurunge utawa sawise ngetik sandhi nyata.

Njelajah
826-Smart Cam Door Lock/ Pangenalan pasuryan 3D

826-Smart Cam Door Lock/ Pangenalan pasuryan 3D

Deskripsi Produk Versi opsional TUYA Warna opsional Warna abu-abu Bintang/Kopi emas Metode Buka kunci Kartu+Sidik Jari+Sandi+Tombol mekanik+Kontrol Aplikasi+NFC+Pengenalan rai Ukuran dawa * Jembar * dhuwur 430*71*568mm Mortise 304 Baja tahan karat (Kunci tanggam wesi yaiku opsional) Material 24*240 6068 ( 304 Stainless steel ) Safety Mode mbukak normal, tetep kunci ing mode mbukak nalika sampeyan ora pengin ngunci lawang Power Supply baterei lithium 7.4V 4200mAh, nganti 182 dina ...

Njelajah
802-Fingerprint Door Lock/WIFI Sandi Safety

802-Fingerprint Door Lock/WIFI Sandi Safety

Katrangan produk Versi opsional Normal/TUYA Warna opsional Ireng/Abang tembaga Mbukak kunci metode Sandi+Kartu+Sidik Jari+Tombol mekanik+APP Ukuran dawa * Jembar * dhuwur 420*76mm Mortise 304 Baja tahan karat (Kunci tanggam wesi opsional) Material Badan paduan aluminium Safety Mode mbukak normal, tetep kunci ing mode mbukak yen sampeyan ora pengin ngunci lawang Pasokan daya Baterei lithium 7.4V, nganti 182 dina wektu kerja (bukak 10 kaping/dina) Fitur Kanthi video d...

Njelajah
610&620-Tuya Smart Locks / Kartu Kunci Sandi Sidik Jari / WiFi + BLE

610&620 Tuya Smart Lock / Kartu Kunci Sandi Sidik Jari / WiFi + BLE

Deskripsi Produk Versi opsional Normal,TUYA,TTlock,ZigBee mendukung kustomisasi Warna opsional Piano Black/Tembaga Klasik, mendukung kustomisasi Metode Buka kunci Kartu+Sidik Jari+Sandi+Kunci mekanik+Kontrol Aplikasi(TUYA/TTlock) Ukuran produk 250x60x21mm Mortise 304 Stainless steel (Besi kunci mortise opsional) Mode bisu fungsi mortise;Pangisian daya darurat USB;mode biasane mbukak;sandi virtual;kesalahan weker (sawise 5 salah mbukak kunci, sistem bakal otomatis ngunci kanggo ...

Njelajah
702-Digital Door Lock Fingerprint Smart Deadbolt Locks

702-Digital Door Lock Fingerprint Smart Deadbolt Locks

Deskripsi Produk Versi opsional TUYA BT Warna opsional Ireng, metode Bukak kunci Emas Kartu + Sidik Jari + Sandi + Tombol mekanik + Kontrol Aplikasi (opsional) Ukuran dawa * Jembar * dhuwur L 156 * W 69mm 189 * 75mm Mortise Ilat tunggal awak kunci cilik (kalebu) Material Zinc Alloy + ABS Safety Virtual sandi: Pencet nomer acak sadurunge utawa sawise ketik sandi nyata.(Length Total ora luwih saka 18 digit);Power supply 6V DC, nggunakake 4pcs saka 1.5V AA Baterei (nganti 182...

Njelajah
401-Ngalahake Kunci Cerdas / Keamanan Otomatis Sidik Jari Biometrik

401-Ngalahake Kunci Cerdas / Keamanan Otomatis Sidik Jari Biometrik

Katrangan Produk Versi opsional TTLOCK Warna opsional Ireng, Abu-abu, Perak Metode Bukak kunci Sidik Jari+Tombol mekanik+ Kontrol APP Ukuran dawa * Jembar * dhuwur 65 diameter, 145mm (kalebu gagang) Mortise 304 Baja tahan karat (Kunci tanggam wesi opsional) Bahan Badan paduan seng Safety Pasokan Daya Ngunci Otomatis Nggunakake 4pcs Baterei 1.5V AAA (nganti wektu kerja 182 dina (bukak kunci 10 kaping / dina) Fitur Jumlah panyimpenan bekas driji: 30 kelompok ●Jumlah ...

Njelajah
904-Sidik Jari Kunci Pintu/ WIFI Tuya TT Kunci BT

904-Sidik Jari Kunci Pintu/ WIFI Tuya TT Kunci BT

Deskripsi Produk Versi opsional Normal/TUYA/TTLOCK Warna opsional Piano Ireng utawa miturut syarat khusus Metode bukak kunci Kartu+Sidik Jari+Sandi+Tombol mekanik+Kontrol Aplikasi(opsional) Ukuran dawa * Jembar * dhuwur L 156*W 59mm Mortise 304 Stainless steel (Wesi kunci mortise opsional) Material Aluminium alloy Safety Virtual sandi: Pencet nomer acak sadurunge utawa sawise ngetik sandi nyata.(Length Total ora luwih saka 18 digit);Sumber Daya 6V DC,...

Njelajah

BOTIN

Seri produk

BOTIN

Babagan awake dhewe

Botin Smart Technology (guangdong) Co., Ltd. dumunung ing Provinsi Guangdong, sing nduweni kekuatan ekonomi lan manufaktur paling kuat ing China.Wis luwih saka 15 taun manufaktur kunci lawang pinter lan riwayat penjualan, kanthi CE, FCC, Rohs, IOS 9001, paten independen lan sertifikat liyane.Wis pabrik dhewe kuwat, R&D, produksi, QC, warehouse, sales, operasi, sawise-sales lan tim dhukungan karo akeh karyawan lan kekuatan kuwat.

Komitmen sing ora tegang kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan wis menehi inspirasi desain inovatif, kalebu kunci lawang cerdas WIFI, kunci lawang Bluetooth, Gembok Sidik Jari lan liya-liyane.

Misi kita: Produsen OEM / ODM sing dipercaya sing nyedhiyakake kunci lawang cerdas sing larang, gampang digunakake, aman lan beda-beda.

Visi kita: Nyepetake transformasi kunci lawang ing saindenging jagad dadi intelijen.

Filosofi bisnis kita yaiku bathi cilik nanging turnover cepet.

Kita tansah nyoba kanggo nguber kualitas apik lan produk inexpensive kanggo nggawa pelanggan liyane kepuasan lan nilai ing urip.